Option Strategy

Ik meestal niet raden de handel in de 60 seconden binaire opties, omdat ze zo riskant. De kans op een actief bewegen in uw richting, of zelfs bewegende genoeg in http://www.optiesonline.com uw richting, binnen de volgende 60 seconden is zo slim om bijna onmogelijk om rechter. Dit wil niet zeggen dat het niet mogelijk is omdat het kan. Dit blijkt uit het grote aantal algoritmische handelaren en opties scalpers die vandaag bestaan. Indien het niet mogelijk was om geld te verdienen op zo’n kort tijdsbestek deze handelaren niet zou bestaan. Ik liever ten minste gebruiken vijf minuten grafiek maar deze strategie kan worden gebruikt op elk tijdsbestek van 60 seconden tot een week met relatief succes. Wat heb ik het over … .Bollinger Bands ™.

Bollinger Bands zijn allemaal over volatiliteit. Volatiliteit is de beweging van de markt. Trading is over het vangen van marktbewegingen om te profiteren. Het heeft http://www.optiesonline.com/optie24/ alleen zin dat een indicatie dat de volatiliteit meet een goed hulpmiddel voor handelaren zou zijn. Er zijn tal van dergelijke instrumenten, en vele manieren om ze te gebruiken, maar Bollinger Bands zijn veruit de beste methoden voor daghandelaren.

Denk er over na. Korte termijn binaries zijn allen over het vangen van korte bewegingen termijn. Het ding is, als je een binaire optiecontract je niet per se Bezoek de website krijgt in precies de spotprijs op het moment van aankoop in te voeren. Dit komt omdat alle brokers zijn een kleine hoeveelheid slippage in elk staking in om hen te helpen handhaven aanvaardbare verliezen. Dit is niet een scam, alleen de kosten van de handel en iets uitgelegd in elke brokers voorwaarden die ik ooit heb gelezen. Ze noemen het “de prijs waarvoor we bereid zijn om opties te verkopen”. Het is meestal niet erg veel, maar het betekent wel dat het actief je de handel zal moeten op zijn minst een pip of meer verplaatsen naar zelfs naar het geld. Dit is de reden waarom de handel in 60 seconden opties en andere super korte expiries is zo hard. Niet alleen heb je gelijk te hebben, moet je gelijk op precies het juiste moment en de handel moet genoeg bewegen te evenaren en overtreffen de uitoefenprijs waartegen de makelaar de optie heeft ingesteld.

Bollinger Bands Voor Binaire Opties

Bollinger Bands zijn uitstekend geschikt voor de handel op korte termijn binaire opties, omdat ze tijden van lage volatiliteit (beweging) aan te wijzen en vervolgens signaleert wanneer de markt gaan zetten. Zodra de markt is het verplaatsen van de bands ook tal van follow-up signalen die savvy daghandelaren kunnen profiteren van. Dit is hoe het werkt. De banden zijn lees verder gebaseerd op een standaarddeviatie van de prijzen en wordt smaller en breder te krijgen als de volatiliteit afneemt en toeneemt. Wanneer de markt is zeer kalm en rustig de bands smalle, wanneer de markt is volatiel en het verplaatsen van een stuk van de bands krijgen breed. De patronen van de verbreding en vernauwing zijn een soort signaal terwijl prijsactie ten opzichte van de bands zelf bieden een andere. Er zijn drie lijnen in de vergelijking. De eerste is een voortschrijdend gemiddelde gewoonlijk ingesteld op 20 perioden. Dit zorgt voor een vrij snel indicator, maar maak je geen zorgen, optiesonline kunt u de MA aanpassen als je denkt dat je nodig hebt om. De volgende twee regels zijn een standaarddeviatie van het voortschrijdend gemiddelde waarde 2,0 standaarddeviaties en standaardafwijkingen -2,0.

Bollinger Bands zijn het beste voor binaire handel in opties op korte termijn

Kijk naar de grafiek hierboven. Het is een grafiek van de USD / CHF ingesteld op 5 minuten kaarsen en een standaard Bollinger Band ™. Merk op hoe de bands worden smal en vervolgens uit te breiden in de tijd. Wanneer de banden smal is omdat de prijzen de neiging om zijwaarts trend. Als de trends in de markt zijwaarts is het erg moeilijk om te profiteren van binaire opties. Als de markt beweegt omhoog of omlaag uit één van deze zijwaartse patronen de banden te krijgen breder, wat aangeeft dat de beweging. Dat is het eerste signaal dat u op zoek naar een vernauwing gevolgd door een verbreding.Wanneer de bands beginnen te verbreden je weet dat het bijna hier tijd om een handel te maken. De volgende stap is om te wachten en te zien welke band prijs raakt wanneer de verbreding begint. Dit is meestal een indicatie van de richting en wat voor soort handel je gaat doen. Als de prijzen te raken de bovenste band zal de markt meestal rally. Als prijsactie de onderste band raakt zal de markt doorgaans verkopen.

Hier zijn links naar meer artikelen over de handel binaire opties met Bollinger Bands ™